Αρχείο

3 Δεκεμβρίου 2012

Ανακοίνωση κατά του προέδρου ΝΟΔΕ Αχαΐας από την ΤΟ ΟΝΝΕΔ Αιγίου


Συνεχίζονται οι γαλάζιες εσωκομματικές διενέξεις στην Αχαΐα, έπειτα από την αντικατάσταση του προέδρου της ΟΝΝΕΔ Αχαΐας και τις αιφνίδιες εσωκομματικές εκλογές. Σε σχετική ανακοίνωσή της, η ΤΟ ΟΝΝΕΔ Αιγίου, αναφέρει:
"ΣΥΝΥΠΕΥΘΥΝΟΣ Ο Κ. ΜΑΖΑΡΑΚΗΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΣΤΗΝ...


ΟΝΝΕΔ
Την στιγμή που ο ελληνικός λαός έχει τόσα προβλήματα να αντιμετωπίσει, την στιγμή που οι νέοι παλεύουν για να μη χαθούν τα όνειρα τους , κάποιοι με την συμπεριφορά τους προβληματίζουν και προκαλούν. Η Γραμματεία της ΟΝΝΕΔ ΑΙΓΙΟΥ κατά τον ερχομό της στα γραφεία της ΝΟΔΕ την Τετάρτη 28/11 διαπίστωσε ότι η διαδικασία για την εκλογή νέου πρόεδρου ΟΝΝΕΔ ΑΧΑΙΑΣ ήταν άκρως παράνομη.
Η διαδικασία γινόταν χωρίς εκλογικούς καταλόγους των μελών της ΟΝΝΕΔ , σε κατάσταση άκρως πρωτόγνωρη που μόνο δημοκρατική και εκλογική διαδικασία δεν θύμιζε. Ζητήσαμε εξηγήσεις απ τον πρόεδρο της ΝΟΔΕ κ. Μαζαρακη που ήταν παρών στη διαδικασία, για το πώς επέτρεψε μια εικόνα διάλυσης στα γραφεία και τις εκλογές χωρίς τα απαραίτητα έγγραφα απ την κεντρική ΟΝΝΕΔ, έκπληκτοι ακούσαμε τον πρόεδρο της ΝΟΔΕ ΑΧΑΙΑΣ να μας προτρέπει αν διαφωνούμε με την κατάσταση και είμαστε απογοητευμένοι να αποχωρήσουμε απ την ΟΝΝΕΔ είτε απ την ΝΔ!!!
Επίσης ακούσαμε τον πρόεδρο σε τοπικά ΜΜΕ της Πάτρας να κάνει λόγο για νέα σελίδα στην ΟΝΝΕΔ και πως όλα κύλησαν ομαλά ,την ώρα που εκατοντάδες μέλη δεν ήταν ενήμερα για τη διαδικασία, ούτε για την αποπομπή του πρόεδρου Γ Δρακουλη και με τον τρόπο αυτό αποκλείστηκαν με τρόπο φασιστικό! Οι διαδικασίες αυτές πρέπει να ναι δημοκρατικές, πρέπει να αποτελούν γιορτή για τη νεολαία, και ούτε γιορτή ήταν, ούτε δημοκρατική!
Η ΤΟ ΟΝΝΕΔ ΑΙΓΙΟΥ προτρέπει με την σειρά της τον κ. Μαζαρακη να σκεφτεί αν είναι κατάλληλος για τη θέση που κατέχει , και αν η συμπεριφορά του προς μερίδα της νεολαίας ήταν η πρέπουσα για πρόεδρος ΝΟΔΕ…"