Αρχείο

12 Δεκεμβρίου 2012

Μ. Χρυσοβελώνη: Στους ΑΝ.ΕΛ. Δεν υπάρχουν κορυφαία στελέχη

Η βουλευτής Μαγνησίας των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Μαρίνα Χρυσοβελώνη, αναφέρει σε δήλωσή της:
"Στους Ανεξάρτητους Έλληνες δεν υπάρχουν και ποτέ δεν υπήρξαν «κορυφαία στελέχη». Υπάρχουν μόνο Συνέλληνες διαφορετικών κομματικών καταβολών. Στο Κίνημα των Ανεξάρτητων Ελλήνων συναντηθήκαμε ελεύθεροι πολίτες από όλα τα μέρη...


της χώρας, για να αντιδράσουμε, να διαμαρτυρηθούμε και ταυτόχρονα να προτείνουμε λύσεις ρεαλιστικές και πραγματοποιήσιμες για την έξοδο της χώρας από την κρίση που δεν περνούν μέσα από τη γενοκτονία του Ελληνικού λαού. Αυτόν το σκοπό είμαστε αποφασισμένοι να υπηρετούμε πάντοτε και όχι τις προσωπικές μας φιλοδοξίες.
Οι πόρτες του Κινήματός μας είναι ανοικτές για να εισέλθουν όλοι όσοι συμμερίζονται τις ανησυχίες και τις ελπίδες μας. Είναι ανοικτές όμως και για την έξοδο όσων για οποιονδήποτε λόγο παρεκκλίνουν.
Προχωρούμε άμεσα στον ανασχεδιασμό των οργάνων του Κινήματος ενόψει του Συνεδρίου που θα γίνει στα τέλη Απριλίου του 2013, πιο δυνατοί, πιο ελεύθεροι και κυρίως πιο ανεξάρτητοι. Το οφείλουμε στον εαυτό μας αλλά και στους εκατοντάδες χιλιάδες υποστηρικτές των Ανεξάρτητων Ελλήνων που έχουν αντιληφθεί τον εμπαιγμό των κομμάτων της Συγκυβέρνησης και βλέπουν την ελπίδα και την προοπτική στο Κίνημα μας. Γι’αυτό θα συνεχίσουμε να εργαζόμαστε για την εφαρμογή της ρηξικέλευθης και άμεσα πραγματοποιήσιμης Εθνικής Αντιπρότασης των Ανεξάρτητων Ελλήνων".