Αρχείο

10 Δεκεμβρίου 2012

Σαν σήμερα "έφυγε" ο Ναπολέων Ζέρβας


Σε Δελτίο Τύπου της Α.Ε.Φ. Ναπολέων Ζέρβας, με αφορμή την επέτειο από τον θάνατο του Στρατηγού, αναφέρεται:
"10 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 1957 Ο ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΝΕΠΟΛΕΩΝ ΖΕΡΒΑΣ "ΕΦΥΓΕ" ΚΑΒΑΛΑ ΣΤΟ ΛΕΥΚΟ ΑΛΟΓΟ ΚΑΛΠΑΖΟΝΤΑΣ ΣΤΗΝ ΑΙΩΝΙΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΗΡΩΩΝ ΤΟΥ ΓΕΝΟΥΣ ΜΑΣ. ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΔΟΞΑ - ΑΘΑΝΑΤΟΣ !
Στις 10 Δεκεμβρίου 1957 ο Στρατηγός Ναπολέων Ζέρβας, ο αρχηγός της εθνικής αντιστάσεως των Εθνικών Ομάδων Ελλήνων...


Ανταρτών και του Εθνικού Δημοκρατικού Ελληνικού Συνδέσμου ΕΟΕΑ -ΕΔΕΣ, "έφυγε" καβάλα στο λευκό άλογο έχοντας ως αύρα του τη γαλανόλευκη με το σταυρό για να καλπάσει στην αιωνιότητα των ηρώων του γένους μας και της άσβεστης εθνικής φλόγας.
Σήμερα, 10 Δεκεμβρίου 2012, 55 χρόνια μετά. οι νέοι καθαροί πατριώτες της Α.Ε.Φ ΖΕΡΒΑΣ, τιμούμε τον παντοτινό μας αρχηγό και ηγέτη κρατώντας άσβεστη την εθνική φλόγα των παρακαταθηκών των ΕΟΕΑ - ΕΔΕΣ και του Ζέρβα.
Σήμερα, οι νέοι ορκισμένοι και αδιαπραγμάτευτοι πατριώτες της Α.Ε.Φ. ΖΕΡΒΑΣ, δίνουμε τη μάχη για επιβίωση και εθνική υπερηφάνεια απέναντι στο "βουνό" των αδιεξόδων που μας επιβλήθηκαν από τη σύγχρονη οικονομική κατοχή και απέναντι στις σκοτεινές καιροσκοπικές προσκλήσεις των ακραίων εθνοκτόνων και ανθελληνικών σειρήνων κρατώντας ψηλά τη σημαία και το σταυρό μέσα από μία ΝΕΑ ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ με πατριωτισμό, σθένος, ηθική και ανεξάντλητη Ελλάδα και πίστη στη ψυχή μας.
ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΔΟΞΑ ΣΤΟ ΝΑΠΟΛΕΟΝΤΑ ΖΕΡΒΑ- ΑΘΑΝΑΤΟΣ!
ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΑΣΒΕΣΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΦΛΟΓΑΣ"