Αρχείο

23 Νοεμβρίου 2012

Μ. Χαρακόπουλος: Eλεύθερη από μεταλλαγμένα αγροτικά προϊόντα η Ελλάδα


Πηγή: capital.gr

Κάθετα αντίθετος με τις όποιες σκέψεις για καλλιέργεια μεταλλαγμένων ζωοτροφών στη χώρα μας, δηλώνει ο αναπληρωτής υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Μάξιμος Χαρακόπουλος.
«Η Ελλάδα πρέπει να παραμείνει ελεύθερη χώρα από μεταλλαγμένα αγροτικά προϊόντα. Πρέπει να παραμείνει το περιβόλι της Ευρώπης, καλλιεργώντας επώνυμα ποιοτικά αγροτικά...


προϊόντα με ονομασία προέλευσης που κερδίζουν επάξια τη θέση τους στις διεθνείς αγορές. Δεν πρέπει, λοιπόν, να ενδώσουμε σ΄ αυτές τις πιέσεις», είπε χαρακτηριστικά στο πλαίσιο επίκαιρης ερώτησης στη Βουλή.
Σημείωσε επίσης, ότι «δεν τον πτοούν οι επιθέσεις που δέχεται», μετά τις αποφάσεις του να μπει φρένο στην επιμήκυνση της ζωής του φρέσκου γάλακτος και να διενεργηθεί οικονομικός έλεγχος σε ΠΑΣΕΓΕΣ, ΓΕΣΑΣΕ, ΣΥΔΑΣΕ. «Όσο πολιτεύομαι, θα πολιτεύομαι με βάση τη συνείδησή μου και τα πιστεύω μου. Και αν δίνω κάπου λογαριασμό, είναι μόνο στον Πρωθυπουργό που με επέλεξε για τη θέση αυτή στο υπουργικό συμβούλιο και στους πολίτες που με τιμούν με την εμπιστοσύνη τους», ανέφερε.