Αρχείο

23 Νοεμβρίου 2012

Διαμαρτυρία ομολογιούχων μετά... αυγών στα γραφεία της ΝΔ


Πηγή: tovima.gr

Εισέβαλαν στο κτίριο έπειτα από ακύρωση συνάντησης με τον Μ. Κεφαλογιάννη
Δεκάδες ομολογιούχοι εισέβαλαν το μεσημέρι της Παρασκευής στα γραφεία της ΝΔ, ενώ κατά πληροφορίες κάποιος εκσφενδόνισε και ένα αυγό.
Οι ομολογιούχοι βρίσκονταν από νωρίς συγκεντρωμένοι έξω από τα γραφεία της...
ΝΔ, αναμένοντας να πραγματοποιηθεί συνάντηση που είχαν προγραμματίσει με τον γραμματέα της ΝΔ Μ. Κεφαλογιάννη. 
Οταν έμαθαν ότι η συνάντηση δεν θα πραγματοποιηθεί, λόγω άλλης υποχρέωσης του κ. Κεφαλογιάννη, εισέβαλαν στα γραφεία.
Τελικά, αντιπροσωπεία τους έγινε δεκτή από τον γενικό διευθυντή της ΝΔ Κώστα Τζιμάρα.
Αργότερα, αντιπροσωπεία των ομολογιούχων μετέβη στη Βουλή, όπου -σε ήρεμο κλίμα- διεξήχθη συνάντηση με τον γραμματέα της ΝΔ Μανώλη Κεφαλογιάννη και τον γενικό διευθυντή του κόμματος Κων. Τσιμάρα.
Αμέσως μετά τη συνάντηση, ο γενικός διευθυντής της ΝΔ Κωνσταντίνος Τσιμάρας, είπε στους δημοσιογράφους ότι οι εκπρόσωποι των ομολογιούχων ενημέρωσαν για το πρόβλημά τους και οι θέσεις τους καταγράφηκαν.
«Είπαμε στους εκπροσώπους ότι θα στηρίξουμε διαδικασία σειράς συναντήσεών τους με τους υπουργούς της Κυβέρνησης για μια δίκαιη λύση στο πρόβλημά τους. Ο Γραμματέας του κόμματος Μανώλης Κεφαλογιάννης κινήθηκε στην ίδια γραμμή» είπε ο κ. Τσιμάρας και ενημέρωσε ότι στο κλίμα αυτό θα πραγματοποιηθεί συνάντηση των ομολογιούχων με τη διευθύντρια του αναπληρωτή υπουργού Οικονομικών Χρήστου Σταϊκούρα, στο Γενικό Λογιστήριο του Κράτους.
Ο εκπρόσωπος των ομολογιούχων Γιώργος Κλαυδιανός δήλωσε στους δημοσιογράφους ότι θα πρέπει να τηρηθεί η προεκλογική δέσμευση της ΝΔ για λύση στο πρόβλημά τους.
Αναφερόμενος στα επεισόδια έξω από τα γραφεία της ΝΔ στη λεωφόρο Συγγρού, ο κ. Κλαυδιανός τα χαρακτήρισε έκτροπα. «Δεν ήταν ο σκοπός μας τα έκτροπα αλλά να γίνει πράξη η προεκλογική δέσμευση», είπε.
Αίτημα των ομολογιούχων είναι να μην προχωρήσουν τα σχέδια για νέο «κούρεμα» των ομολόγων τους, ενώ ακόμη ζητούν λύση για το πρώτο PSI.