Αρχείο

23 Νοεμβρίου 2012

Επανενεργοποιείται η νεολαία της ΔΗ.ΣΥ.!

Ο πρόεδρος της Συμμαχίας Νέων, που ήταν η νεολαία της Δημοκρατικής Συμμαχίας, ανακοίνωσε την επανέναρξη των δραστηριοτήτων της! Η εξέλιξη αυτή στον φιλελεύθερο χώρο έρχεται να προστεθεί στις πρωτοβουλίες του ευρωβουλευτή, Θεόδωρου Σκυλακάκη, αλλά και της Δράσης, η οποία σε λίγες ημέρες διοργανώνει συνέδριο. Σημειώνεται, ότι ο πρόεδρος της Συμμαχίας...
Νέων, Βασίλης Τσιατσιάμης, δεν ακολούθησε την επιλογή της Ντόρας Μπακογιάννη να επιστρέψει στη ΝΔ, ενώ είναι στενός συνεργάτης του κ. Σκυλακάκη. Ειδικότερα όμως, για την επανενεργοποίηση της Συμμαχίας Νέων ο πρόεδρός της έγραψε στο facebook:
"Με την παρούσα ανάρτηση θα ήθελα να σας γνωστοποιήσω την επανέναρξη των δραστηριοτήτων της Συμμαχίας Νέων. 
Τον περασμένο Μάρτιο δημιουργήσαμε μαζί κάτι νέο και ελπιδοφόρο. Έναν φορέα από νέους ανθρώπους, διαφορετικό - πέρα από τις συνηθισμένες πολιτικές νεολαίες - και ελεύθερο από όποια κομματική καθοδήγηση.
Η προσπάθεια που ξεκινήσαμε στις αρχές του χρόνου οφείλει να συνεχίσει. Η παρατεταμένη περίοδο αποσταθεροποίησης κι ανασφάλειας, καθώς και η κρίση στους θεσμούς, στην οικονομία και στις αξίες θέτουν επιτακτική την ανάγκη για περισσότερη συμμετοχή στα πράγματα από μεριά μας. 
Η δική μας φωνή και θέληση, μπορεί να προωθήσει εκείνες τις απαραίτητες αλλαγές, που είναι ζωτικές για το μέλλον της χώρας και κατ' επέκταση το δικό μας.
Έτσι λοιπόν, προωθώντας όλες τις απαραίτητες ενέργειες, προχωράμε στην επαναδραστηριοποίηση της Συμμαχίας Νέων. 
Το προσεχές διάστημα θα ενημερωθείτε για όλες τις τυπικές διαδικασίες που θα λάβουν χώρα, καθώς και για τις επικείμενες κινήσεις του φορέα".