Αρχείο

23 Νοεμβρίου 2012

Με βίντεο επιτίθεται η Χ.Α. στον βουλευτή της ΝΔ, Δ. Κυριαζίδη

Με το παρακάτω κείμενο και το βίντεο που ακολουθεί, η Χρυσή Αυγή εξαπολύει επίθεση στον βουλευτή Δράμας της ΝΔ, Δημήτρη Κυριαζίδη, ο οποίος στο παρελθόν είχε επιτεθεί στην Χρυσή Αυγή:
"Δεν μας προξενεί εντύπωση το προεκλογικό διαφημιστικό σποτ του βουλευτή Δράμας της Νέας Δημοκρατίας, Δημήτρη Κυριαζίδη. Ο εν...


λόγω βουλευτής, εναντίον του οποίου έχει ασκηθεί αγωγή από την Χρυσή Αυγή για συκοφαντική δυσφήμηση, παρουσιάζεται ως έντιμος, αυθεντικός κι ανθρώπινος (Βίντεο 0:40), πάντα στο πλευρό των μεταναστών. Όχι των Ελλήνων, βέβαια, αλλά των Αφρικανών! Ίσως θα χρειαστεί εκεί να ψάξει μελλοντικούς ψηφοφόρους ο κ. Κυριαζίδης, καθώς και οι τελευταίοι Έλληνες που ψήφισαν μνημονιακούς βουλευτές, έχουν "κόψει" τα χέρια τους προ πολλού! Ιδιαίτερα όσοι ανήκουν στους ενστόλους, οι οποίοι πίστεψαν τα λόγια του κ. Σαμαρά ότι δεν θα γίνουν περικοπές στα ειδικά μισθολόγια κι όσοι βέβαια ζουν στην Βόρεια Ελλάδα και έχουν παγώσει, καθώς δεν μπορούν να αγοράσουν πετρέλαιο για να ζεσταθούν. Ο κ. Κυριαζίδης ως πρώην ένστολος και εκλεγμένος στην Βόρεια Ελλάδα (Δράμα) εκφράζει και τις δυο κατηγορίες "κοψοχέρηδων".