Αρχείο

28 Νοεμβρίου 2012

Η τυχαία συνάντηση Καρατζαφέρη με Βορίδη, Άδωνι, Πλεύρη


Πηγή: ΒΗΜΑτοδότης

Για δεύτερη συνεχή ημέρα (προφανώς για να διασκεδάσουν τις φήμες περί συνωμοσίας) οι τρεις του ΛΑΟΣ κκ. Μ. Βορίδης, Α. Γεωργιάδης και Αθ. Πλεύρης συναντήθηκαν και πάλι στο «Βυζαντινό» του Χίλτον, όχι «για να γιορτάσουμε την επιτυχία της κυβέρνησης στο Eurogroup», όπως έλεγε μεγαλοφώνως ο κ. Πλεύρης, αλλά...


για να συζητήσουν τις εξελίξεις στο εσωτερικό της κυβέρνησης. Πάντως έδειξαν να ενθουσιάζονται όταν άκουσαν ότι θα συνεδριάσει (και πάλι) το Υπουργικό Συμβούλιο, αφού έκανε τόσο καιρό να συνεδριάσει, ίσως για να ξαναγνωρισθούν οι υπουργοί μεταξύ τους.
Τη μεγαλύτερη όμως έκπληξη ένιωσαν όταν άνοιξε ξαφνικά η πόρτα του «Βυζαντινόν» και εισήλθε στην αίθουσα ο...κ. Γ. Καρατζαφέρης (στη φωτογραφία αριστερά). Και στους τρεις αμέσως ήλθαν στη μνήμη τους τα «γαλλικά» που τους εκτόξευσε ο Πρόεδρος του ΛΑΟΣ, όταν εγκατέλειψαν το κόμμα του. Ο κ. Καρατζαφέρης, πέρασε κύριος από μπροστά τους και ούτε καν τους κοίταξε: «Κρίμα εάν μας χαιρετούσε, θα του έλεγα ότι εάν έμενε τότε στην κυβέρνηση, τότε σήμερα ο ΛΑΟΣ θα ήταν στη Βουλή», είπε στους άλλους δύο συναδέλφους του ο κ. Γεωργιάδης.