Αρχείο

17 Νοεμβρίου 2012

Τον κίνδυνο επεισοδίων επισημαίνει ο ΛΑ.Ο.Σ.

Ο Αναπληρωτής Τομεάρχης Εμπορίου του ΛΑ.Ο.Σ., Αντώνης Διγαλάκης, αναφέρει σε ανακοίνωσή του για τον κίνδυνο επεισοδίων και καταστροφών εμπορικών καταστημάτων:
"Το Σάββατο 17/11 είναι η επέτειος του Πολυτεχνείου όπου κάθε χρόνο οι πολίτες που συμμετέχουν μαζί με τις φοιτητικές οργανώσεις πραγματοποιούν την καθιερωμένη πορεία. Δυστυχώς όμως αρκετές φορές και εκτός των προαναφερθέντων, γνωστοί -άγνωστοι με...


όνομα την κουκούλα και επίθετο την καταστροφή... πιστεύουν ότι τιμούν και αναδυκνείουν την επέτειο τους με το να καταστρέφουν το βιος και την προσπάθεια του Έλληνα εμπόρου. Η βιτρίνα του Έλληνα οικογενειάρχη εμπόρου ούτε ποτέ αποφάσισε για το μέλλον της χώρας ούτε ποτέ μέτρα πήρε ενάντια του λαού! Απλά μια ζωή προσπαθεί και ξαναγενιέται επανακολλώντας τα θρύψαλά της είτε από τις επιθέσεις και τα πλιάτσικα των γνωστών -αγνώστων κουκουλοφόρων είτε από τις οικονομικές  και άδικες εισπρακτικές επιδρομές των γνωστών - αγνώστων κυβερνοδανειστών... Εμείς, οι Έλληνες έμποροι, καλούμε και παρακαλούμε, πλέον λόγω της τραγικής μας κατάστασης, τον όποιο σκεφθεί να καταστρέψει κάποιο εμπορικό κατεβάζοντας μία βιτρίνα ώστε να εκφράσει το μίσος του, να έχει στο νού του εκείνη τη στιγμή τον Έλληνα έμπορο που πλέον το νέο οικονομικό καθεστώς δεν του έχουν αφήσει ούτε...¨σάλιο¨ ώστε να συγκολήσει μία φορά ακόμα τα χίλια θρύψαλά της..."