Αρχείο

14 Νοεμβρίου 2012

Υποχρεωτική στράτευση των γυναικών στα 18 ζήτησε η Ελένη Ζαρούλια


Πηγή: imerisia.gr

Την υποχρεωτική στράτευση των γυναικών από την ηλικία των 18 ετών ζήτησε χθες η βουλευτής της Χρυσής Αυγής Ελένη Ζαρούλια, κατά τη διάρκεια της συζήτησης του νομοσχεδίου του υπουργείου Εξωτερικών σχετικά με την κύρωση σύμβασης για την εξάλειψη των διακρίσεων κατά των γυναικών.
Η σύζυγος του Νίκου Μιχαλολιάκου ζήτησε...


την υποχρεωτική στράτευση των γυναικών στα 18, καθώς η Χρυσή Αυγή θεωρεί διάκριση κατά των γυναικών τη μη στράτευσή τους και προτείνει να καταστεί υποχρεωτική η στράτευση των γυναικών στα 18 τους.
Σημειώνεται ότι το νομοσχέδιο, με το οποίο διαφώνησε η Χρυσή Αυγή, έγινε δεκτό κατά πλειοψηφία.
Από την πλευρά της, η Χρυσή Αυγή υποστήριξε ότι επιδίωξη της ρύθμισης είναι η διεύρυνση των προνομίων των ήδη προνομιούχων γυναικών. Μάλιστα, η Ελένη Ζαρούλια επισήμανε ότι το ελληνικό κοινοβούλιο θα έπρεπε να ασχολείται με τις διακρίσεις κατά των Ελληνίδων ειδικά, αναφέροντας ως παράδειγμα τις μητέρες που μένουν άνεργες εξαιτίας των μνημονιακών πολιτικών και εκείνες που τα παιδιά τους αποκλείονται από παιδικούς σταθμούς επειδή τη θέση τους έχουν «καταλάβει» παιδιά παράνομων μεταναστών μόνο και μόνο επειδή δηλώνουν μηδενικό εισόδημα...