Αρχείο

12 Μαΐου 2014

Νίκος Μιχαλολιάκος: «Τιμωρείστε τους τοκογλύφους των ελπίδων σας!»

Την τιμωρία του σύγχρονου πολιτικού συστήματος ζητά ο γενικός γραμματέας του Λαϊκού Συνδέσμου, Νίκος Μιχαλολιάκος, με άρθρο του στην εφημερίδα «Εμπρός», ζητώντας από τους Έλληνες ψηφοφόρους να τιμωρήσουν τους....

«τοκογλύφους των ελπίδων» τους, και να σώσουν «ένα κομμάτι της αξιοπρέπειάς» τους με την ψήφος τους.

Το πλήρες άρθρο του Νίκου Μιχαλολιάκου:

Κι’ αν δεν μπορείς να κάνεις την ζωή σου όπως την θέλεις, τουλάχιστον μην την εξευτελίζεις, γράφει ο ποιητής. Και τα λόγια του αυτά καθίστανται επίκαιρα για κάθε Έλληνα και κάθε Ελληνίδα, που θα ρίξουν ένα χαρτί στις κάλπες την 18η και την 25η Μαΐου του 2014.

Όλοι εσείς, οι οποίοι είδατε την ζωή σας να καταρρέει επί τέσσερα ολόκληρα χρόνια, όλοι εσείς που δεν τολμήσατε και δεν μπορέσατε, καίτοι είστε ο κυρίαρχος λαός, όπως σας λένε, όλοι εσείς που δεν μπορέσατε να ανατρέψετε τους τοκογλύφους των ελπίδων σας, τουλάχιστον έχετε την ευκαιρία με την ψήφο σας να σώσετε ένα κομμάτι της αξιοπρέπειάς σας, καταψηφίζοντάς τους.

Δείχνοντας ότι θεωρείτε άδικο και ανήθικο για χάρη μιας διεφθαρμένης ολιγαρχίας και των διεθνών εντολέων τους, να εκχωρείται η εθνική κυριαρχία, να ξεπουλιέται η Πατρίδα, να υποθηκεύεται το μέλλον των παιδιών σας και γιατί όχι των παιδιών των παιδιών σας, σύμφωνα με τα περίφημα σχέδια της επιμήκυνσης. Όσο περισσότερες ψήφους πάρουν οι ένοχοι της δυστυχίας σας, αυτοί που ξεπούλησαν την υπερηφάνεια ενός ολόκληρου Έθνους, όσο περισσότερες ψήφους πάρουν, τόσο περισσότερο θα ενδυναμωθεί η ολέθρια πολιτική του ραγιαδισμού, της ξενοκρατίας, του «σφάξε με αγά με ν’ αγιάσω».

Και αυτοί οι ΕΝΟΧΟΙ έχουν όνομα, είναι η Νέα Δημοκρατία, το ΠΑΣΟΚ και η ΔΗΜΑΡ του πρώην συνεταίρου τους Κουβέλη, ο οποίος παριστάνει τον αθώο.

Ήδη ευρισκόμεθα σε περίοδο προεκλογική και τα ψέματα περισσεύουν. Είδα στην τηλεόραση το διαφημιστικό της Ν.Δ. του Σαμαρά και μου θύμισε πολιτικά επίκαιρα των χρόνων της 21ης Απριλίου και των κομμουνιστικών καθεστώτων.

Όλα πάνε καλά και η ανάπτυξη ήλθε σύμφωνα με την προπαγάνδα της παρέας Σαμαρά. Το μήνυμα του τηλεοπτικού «σποτ» της Ν.Δ. προκλητικό και μάλλον θα φέρει το αντίθετο αποτέλεσμα. Όσο για τον Βενιζέλο, σε μία επίδειξη υπερχειλίζοντος βοναπαρτισμού, ωμά ΕΚΒΙΑΖΕΙ ότι εάν δεν τον ψηφίσει ο λαός θα πέσει η κυβέρνηση. Ο μόνος στον οποίον θα μπορούσε να έχει απήχηση ένας τέτοιος εκβιασμός είναι στο συνεταιράκι του τον Σαμαρά, στον οποίο όμως δεν περισσεύουν ψήφοι.

18η Μαΐου 2014: Ελληνική Αυγή σε Περιφέρειες και μεγάλους δήμους για να ακουστεί σε κάθε γωνιά της Πατρίδας ότι η μαχόμενη Χρυσή Αυγή είναι όρθια, υπερήφανη, συνεπής στο καθήκον της για μια άλλη Ελλάδα χωρίς κλέφτες, προσκυνημένους και προδότες.

25η Μαΐου 2014: Χρυσή Αυγή για τις ευρωεκλογές για να ακουστεί σε ολόκληρο τον κόσμο ότι υπάρχει μια γωνιά της γης, στην οποία οι ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ αντιστέκονται στο τέρας της παγκοσμιοποίησης των τοκογλύφων.

Χρυσή Αυγή για μία Νέα Πατρίδα ελεύθερη, ανεξάρτητη και απροσκύνητη για την Χρυσή Αυγή των Ηρώων, που πότισαν με το Αίμα τους το πεδίον της τιμής, των Γενναίων που στέκονται χαλύβδινοι και αμετανόητοι στο καθήκον μέσα στα κελιά της τιμής, των εκατοντάδων χιλιάδων Ελλήνων και Ελληνίδων που επιμένουν να έχουν χαραγμένη στην καρδιά τους την Γαλανόλευκη.

newsbeast.gr